ЗА НАС

ANHELICA Merdical Aesthetic Center

АNHELICA Medical Aesthetic Center

АNHELICA Medical Aesthetic Center съществува от 5 години и разполага с голяма продуктова база, както и съвременни модерни технологии и апаратури.

Екипът се състои от съвременни специалисти с добър опит в сферата на дерматологичната и естетична дерматология, както и множество сертификати за професионализъм и качество.

Поради това ANHELICA Medical Aesthetic Center разполага с предимствата на опита и гаранции за отлични резултати. Водени от амбицията и желанието за успех, екипът на центъра не е спирал и за момент своето развитие и квалификация. От голяма важност за нас е професионалното отношение и прецизността, с която работят специалистите.

Дерматологичната и естетична козметология

ANHELICA Medical Aesthetic Center е специализиран в областта на дерматологичната и естетична козметология, поради което предлага голям капацитет от технологични „решения“ за нуждите на кожата. Дългогодишният опит е този, на който може да се доверите, а новите технологии, които използваме са от най-голяма значимост за високата ефективност на процедурите. ANHELICA Medical Aesthetic Center разполага с иновации на високо технологично ниво и прилага винаги водещи тенденции в областта на дерматологичната и естетична козметология.

ANHELICA Merdical Aesthetic Center
ANHELICA Merdical Aesthetic Center

Високоефективни европейски и световно утвърдени технологии, апаратури и продукти

ANHELICA Merdical Aesthetic Center залага на високоефективни европейски и световно утвърдени технологии, апаратури и продукти. Правило за нас е да се погрижим за вашия перфектен външен вид и самочувствие. За нас всеки клиент е специален и затова заслужава професионална консултация, прецизно отношение, експертен съвет. Центърът педлага на своите клиенти отлични резултати, модерни технологии, обновяващи се всяка година, луксозна обстановка, качествено обслужване. В ANHELICA Medical Aesthetic Center може да откриете всичко от сферата на съвременната естетична и дерматологична козметология. Разполагаме и с богата гама от козметични процедури, грижещи се за вашaта изящна визия.

Нашият екип

Екипът на центъра се състои от висококвалифицирани специалисти, специализирали в множество специфични сектори на дерматологичната и естетичната козметология. Първо правило за екипа ни са прецизността и вниманието към всеки клиент, тъй като индивидуалният подход е ключ към добрите резултати.

Центърът разполага с модерна, технологична, апаратна и продуктова база на Европеиско и Световно ниво SELVERT Cosmetics; Thermage FLX/; HI-FU Ultherapy; Микронидлинг /MAGLEV CO2 Laser/; Радиочестота; LED фотоподмладяваща терапия; Безиглена мезотерапия, Кислородна мезотерапия, Химичен пилинг.

ANHELICA Merdical Aesthetic Center

“АNHELICA Medical Aesthetic Center” се намира на 5 мин. от Южен Парк. Локацията му е на достъпно, тихо и спокойно място. Центърът разполага с всички удобства, както и съвременна медицинска и естетична визия. Няма нужда да мислите за паркиране, тъй като на ваше разположение е зона за безплатно паркиране. До центъра се стига по бул. ”Тодор Каблешков”, също така по ул. "Луи Айер”.

Галерия