Криолиполиза

Цена: 450.00 лв.

Изберете опция

Паласки

Дупе

Ръце

Бедра

Брич

Корем

Двойна брадичка

КАКВО Е КРИОЛИПОЛИЗА?  

Криолиполиза се прави с медицински апарат за естетични корекции. Той е предназначен да намалява мастните натрупвания, чрез уникална система за охлаждане. Тази процедура, основана на прецизно и контролирано охлаждане, премахва локалните мастни натрупвания, но за разлика от повечето алтернативи е абсолютно неинвазивна и безболезнена. Използва се апликатор, чрез който се охлаждат мастните клетки и впоследствие те се отстраняват по естествен път.  

Криолиполизата е процес, с който се разрушават част от мастни клетки чрез замразяване. Това става посредством машина с апликатор, който чрез вакум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини.  Вакумът  блокира преминаването на кръв в засмуканата област. Апаратът охлажда подкожните мазнини до -8 градуса. Така от 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област биват разрушени. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резорбират от черния дроб. Така видимо се намаляват мастните натрупвания в дадената област.  

Това е иновативен, безкръвен и безболезнен начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване на мастни клетки. Тук не се използват игли и анестезии. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след замразяването им и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина на третираното място намалява. Замразяването се извършва с предварително определена от технологията време и енергия на охлаждане, така че мастните клетки да бъдат разрушени.  

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НУЖНИ?  

По принцип се препоръчват около три процедури, за да се може да бъде постигнат оптимален резултат.  

НА КОИ ЗОНИ МОГА ДА ПРИЛАГАМ КРИОЛИПОЛИЗА?  

Може да я прилагате върху ръце, корем, бедра, бричове, паласки, гърди при мъжете.  

КОЛКО ЗОНИ МОГА ДА ОБРАБОТВАМ В ЕДИН ДЕН?  

Две зони за един ден е максималният брой. След около 2 седмици може да обработите нова зона. Всяка зона можете да повторите отново, но не по-рано от 30-40 дни.  

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ТАЗИ ПРОЦЕДУРА?  

Около 40-60 минути за една зона.  

КОГА ЩЕ БЪДАТ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИТЕ?  

Резултатите от процедурата обикновено са виждат след 2-4 седмици след третирането на зоните и продължават да се подобряват до 6 месеца. Въпреки че тези резултати не са толкова бързи, в сравнение с липосукцията, пациентите подложени на криолиполиза не изпитват болката, рисковете и продължителните периоди на възстановяване, които се усещат при по-агресивния метод на липосукцията.  

ОПАСНО ЛИ Е ЗА КОЖАТА ОХЛАЖДАНЕТО?  

-8 градуса е оптималната температура, при която може да се разрушават мастните клетки без да бъде наранена кожата. За да се предпази допълнително кожата, върху нея задължително се поставят мембрани с гел, което служи за предпазване от образуване на лед върху кожата. След премахването на мембраните се препоръчва масаж на третирания  участък.