LPG LIPO-Sculpt

Цена: 150.00 лв. - 75.00 лв.

Изберете опция

Лице, шия и деколте

Цяло тяло (прасец, колене, бедра, брич, дупе, паласки, корем, гръб и ръце)

Лице и шия

Половин тяло (прасец, колене, бедра, брич, дупе, паласки, корем)

Цели бедра

Лице

Корем

Паласки

Ръце

Дупе

Брич

Гръб

Двойна брадичка

LPG масаж за: 

премахване на целулит, премахване на корем, премахване на бричове, стягане на кожата след раждане, дренаж на уморени крака.

Два пъти по-ефективен от старата технология, с възможност за работа върху мускулите, дренаж на уморени крака, заглаждане на целулит, оформяне на фигурата, стягане.

LPG масаж за проблемни зони

корем, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без излишни натрупвания, по-стегната кожа.

LPG масаж ще реши проблемите с излишни мазнини само на едно място. 

LPG масаж ще се погрижи за излишните мазнини независимо от здравословния си начин на живот. 

LPG процедурата премахва корема, който имате въпреки коремните преси които правите. LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Балансът между продукцията и разграждането на мазнини е естествен процес в мастните клетки. Въпреки перфектния здравословен начин на живот, обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. За това дори и най-известните световни звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.

При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата.

LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. 

LPG масажа е отличен метод за борба с целулита.

КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ LPG LIPO?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е пооформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 50%. 

LPG масажа спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

МОГА ЛИ ДА ПРАВЯ LPG ПРОЦЕДУРА СЛЕД РАЖДАНЕ?

Процедурите с LPG са подходящи да се правят след бременност и раждане.

Ефектът на процедурите е свързан със стягане на кожата на корема и намаляване на подкожните мазнини. Попитайте нашия кинезитерапевт кога е най-подходящото време да започнете LPG процедури след раждане. За посилен ефект върху отпуснатата кожа препоръчваме THERMAGE FLX, Хайфу ULTHERAPY процедури.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ПРАВЯТ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

Процедурите с LPG се правят 1 път в седмицата, обикновено 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. При нас има пакети от 10 и 20 сесии с отстъпка.

С КАКВО ДА СЪЧЕТАВАМ LPG ПРОЦЕДУРИТЕ?

Спортът и хранителният режим към LPG процедурите могат да впомогнат да постигнете отлични резултати, които в повечето случаи са с 50-100% по-добри от резултатите които се постигат ако не внимавате какво хапвате и не се движите.

Можете да съчетаете LPG процедурите с процедури с ТHERMAGE FLX– стягане и отслабване. По този начин ще активираме процесите на разграждане на мазнините и ще дренираме тялото.

LPG масаж успешно се съчетава и с Хайфу ULTHERAPY– подходящо съчетание за по-упорит целулит.