BB GLOW

Цена: 180.00 лв.

Изберете опция

BB GLOW лице, шия, деколте

BB GLOW лице шия

BB GLOW лице

BB GLOW околоочен контур

BB GLOW

Процедурата се извършва на подкожно ниво, като с помоща на дерма пен се вкарва мезо коктейла. Усещането от самата процедура е тип вибрационен масаж, микроиглите се усещат единствено на местата с костни подложки или при по-чувствителните кожи. Терапията е подходяща за изравняване на тена, при петна от акне и слънце, при лунички, за свисане на порите, при повяхнала кожа и неравномерен тен, с много добър анти ейджинг ефект. Компоненти в състава и хидратират много добре сухите кожи и намаляват производството на себум при мазните. 

Гарантира моментален и постепенен изсветляващ и избелващ ефект. Неутрализира свободните радикали, които са причина за преждевременното стареене на кожата. Намалява съдържанието на меланин преди и след излагане на UV лъчи. Възстановява равния тен, кожата става красива и сияйна. Редуцира обезцветяването на кожата. Придава свежест, осветява тена на лицето и намалява видимите бръчици. 

Не запушва порите за разлика от обикновените тонални основи или BB кремове.

Препоръчитени са три процедури през две седмици , за видим резултат . Трайността на процедурата е около 1г , като процеса е индивидуален и зависи от кожата ви , и козметика която използвате.

Мечтали ли сте за по-дълготраен BB крем? 

Какво ще стане, ако ви кажем, че има начин да получите естествено блестящ и гладък тен, без ежедневното поставяне на грим?

Да, всичко това е възможно благодарение на иновативната корейска козметология, която създаде продукт – не само безопасен, но и полезен за кожата ни.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Първоначално, провеждаме консултация, за да изясним очакванията на клиента от процедурата, резутатите, които желае да постигне и дали може да ги реализираме с терапията BB Glow. Ако отговорът е положителен, пристъпваме към самото изпълнение.

Кожата се дегримира, а след това се почистват мъртвите епидермални клетки според типа кожа. По този начин подготвяме кожата за максимално проникване на BB серума.

След подготовка на кожата започва същинската процедура с приложен BB серум.

Има 3 нюанса ампули на BB крем – леки, средни и тъмни. Избира се най-подходящият и се нанася тънък слой от кремообразната ампула върху лицето. Ампулите съдържат специалната формула с мезокомплекс Метриген Мезо ББ.

Един от най-ефективните начини да се нанесе този невероятен микс съчетаващ растителни екстракти от японски растения, витамини и хиалуронова киселина е с клиничния микронийдлинг.

Използва се апарат за микронийдлинг с финни нано игли, които са по-тънки от косъма на косата. За осигуряване на достатъчно покритие на кожата се използват около 5-10 мл. крем-ампула ББ. След проникване, серума BB Glow, се адаптира кък кожата и придава сияен вид.

Деликатните области, като носа и очите, се нуждаят от повече внимание, тъй като кожата е по-неравна и обикновено има повече проблеми – зачервяване и тъмни кръгове под очите. Терапевтът минава многократно през тези области, за да им обърне по-специално внимание и грижа.

Усещането по време на процедурата наподобява „пясъчна хартия, която леко се разтрива върху кожата“.

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Лекият камуфлажен грим е подходящ за всеки тип кожа. Неговата мисия е да изсветли пигментацията, заличи следите от акне, свие порите, изглади неравномерния тен.

В допълнение, самата процедура микронийдлинг стимулира производството на колаген и еластен. При процеса на извършване на процедурите се ускорява циркулацията на кръвта, което води до намаляване на обема на мастния слой и тъканите на лицето се насищат с кислород.

С тази процедура ще забравите козметиката за дълго време и ще имате възможността да инвестирате времето, което отделяте за гримиране в други приятни занимания!

ПРЕЗ КАКЪВ ПЕРИОД СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Препоръчват се 3 процедури през две седмици за максимален резултат.

КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Ефектът от 2-3 процедури се запазва за една година.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

  • Няма сезонни ограничения
  • Подходяща е както за женска, така и за мъжка кожа
  • Предотвратява излишния синтез на меланин под въздействието на UV лъчите
  • Не запушва порите за разлика от обикновените тонални основи или BB кремове.
  • Предотвратява оксидация, предизвикана от стрес върху кожата
  • Билковите съставки засилват регенериращи свойства и оказват чудесен антибактериален ефект
  • Няма възстановителен период – максимално щадяща за кожата и тъканите

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Как ще се отрази, ако я направим по време на летния сезон? Има ли вероятност да се появи пигментация?

Няма противопоказания да се прави през лятото, но 24 часа след процедурата трябва да се пазим от директно слънцеизлагане. Дори терапията е превенция срещу пигментация и дава необходимата хидратация.

Много често се използва в началото на лятото при хора имащи склонност към хиперпигментация, защото светлоотразяващите частици в серума възпрепятстват проникването на UV лъчи.

Как действа на тъмните кръгове под очите?

Тъмните кръгове не изчезват, но избледняват поради способността на частиците в серума да отразяват светлината.

А на клепачите ще се премахне ли пигментацията? И ако вените са видими на клепачите точно под веждите, ще се скрият ли?

Тази процедура не скрива недостатъци, а озарява кожата като цяло и създава по-добър външен вид.