COOL LIFTING THERAPY

Цена: 150.00 лв.

Изберете опция

Лице, шия, деколте

Лице, шия

Лице

Шия, деколте

Деколте

Шия

CooLifting

CooLifting е охлаждащ лифтинг, който съчетава революционна процедура за лице с безопасен, бърз и ефективен метод. Той изглажда кожата, елиминира повърхностните бръчки и редуцира дълбоките. Системата осигурява дълготраен подмладяващ резултат.  

Уредът за CooLifting наподобява формата на пистолет, който „изстрелва“ силна струя въглероден диоксид в лицевата тъкан, на много ниска температура и под високо напрежение, в комбинация с активно атомизиране. Комбинацията от всичко това осигурява бързина, ефективност и безболезненост.  

Натискът при нанасянето и температурата се контролират лесно технически, поради което не се стига до дискомфорт за кожата. След извършване на процедурата, не е необходима специална поддържаща грижа.  

Опиталите я твърдят, че с еднократна 5-минутна сесия, CooLifting връща на кожата вида отпреди 10 години!

CooLifting Как действа?

Приложената върху дермата комбинация от студена струя с високото налягане, позволява интензивно въздействие на Coolifting и засилва ефективността.

– Крио-карбокситерапия: струята въглероден диоксид под високо налягане активира микроциркулацията на кръвта, стимулирайки образуването на колаген и еластин и  повишавайки насищането на тъканта с кислород.  

– Термичен шок: стимулира основните тъкани. В нормално състояние тези тъкани са с температура  36C.  Екстремното и внезапно охлаждане чрез Coolifting процедурата води до дълбока и мигновена реакция на дермата.  

– Интензивна хидратация: стимулира синтеза на колаген, регенерира дермата, което подобрява текстурата и качеството на кожата.  

Честота на приложение  

Броят и интервалите между сесиите трябва да бъдат съгласувани със специалист, според индивидуалните потребности на клиента. Атакуваща процедура: 8 сесии в месеца (2 на седмица) за подмладяващ ефект. Поддържаща процедура: Една сесия на всеки две седмици. Зони за приложение: около очите, върху челото, бузите, зоната около устните.