Комбиниран пакет 5

Цена: 760.00 лв. - 520.00 лв.

Процедури в пакета

Ултразвуково почистване - Лице

Диамантено микродермабразио - Лице

Микронидлинг - Juvederm лице

МИКРОНИДЪЛИНГ JUVEDERM ЛИЦЕ

Микронидлинг представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти на вътре в дермалните слоеве.

Извършва се чрез пенетрация на микро игли,които позволяват на частиците на козметичните продукти да стигнат до горните слоеве на дермата, където да подобрят състоянието на кожата като активират производството на еластин и колаген.

Тя се явява безболезнената алтернатива на иглената (инжекционната) мезотерапия и е един от най- добрите методи в борбата против стареене. Може да бъде наречена още Колаген индуцираща терапия.

„Модерният нехирургичен лифтинг“

HI-FU-технологията е известна под името „ХАЙФУ“ от английското съкращение HIFU(High Intensity Focused Uitrasound), използваща микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице,шия,деколте и тяло.С помощта на „ХАЙФУ“,прецизно фокусирана фракционна ултразвокова енергия,прониква дълбоко в кожата без да нарушава нейният повърхностен слой,в резултат на което се постига стягане и уплътняване на кожата на лице,шия,деколте и тяло. За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестоти и IPL, които въздействат на различните слоеве на кожата, „ХАЙФУ“ технологията достига много по дълбоко – до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и образно може да бъде сравнен с рамка, поддържаща меките тъкани на лицето. С течение на времето колагенът в SMAS слоя намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки. Ето защо, за да се получи ефективен лифтинг на кожата, трябва да се въздейства върху колагеновите влакна на ниво SMAS.