Защо безиглената мезотерапия е полезна за вас

Защо безиглената мезотерапия е полезна за вас

2017-04-06

Безиглената мезотерапия като процедура е универсална и е подходяща за широк кръг проблеми. Най-разпространени от които са: 

1. Mимически бръчки 

2. Паднал клепач в ранен стадий 

3. Първи признаци на стареене:   *Намалена еластичност на кожата   *Леко отпускане на кожата   *Нездрав вид   *Липса на хидратация 

4. Акне и пъпки 

5. Белези и стрии 

6. Повишена пигментация 

7. Умерени мастни отлагания и целулит 

8. Косопад, пърхут 

9. Розацея  

За какво помага безиглената мезотерапия?

Мезотерапията спомага за отстраняване на повърхностните и дълбоки бръчки, възстановява здравословния вид и тонус на кожата,спомага за добрата хидратация и сияйност, както и подобрява стените на кръвоносните съдове, а това води до по-качественото хранене на тъканите.  

Кога да започна с мезотерапията?

Необходимост от мезотерапия започва още от 25-годишна възраст,когато нивото на колаген започва да намалява, до достигане на 30-годишна възраст, когато се забелязват първи признаци на стареене, с цел превенция и запазване свежестта на епидермиса, мезодермата, тъканите и кръвоносни съдове.  

Ефективна ли е мезотерапията?

Ефективността на процедурата е толкова висока, че се използва не само за хидратация, овлажняване и стягане, а също така се бори със стреса, който провокира допълнителни проблеми,водещи до ускоряване на възрастовите изменения. Мезотерапията с хиалуронова киселина и други хранителни вещества е чудесно средство срещу тревоги, безсъние, главоболие.