Защо микроидермабразионът е най-доброто решение срещу  целулита?

Защо микроидермабразионът е най-доброто решение срещу целулита?

2017-11-06

От всички неща, за които жените се притесняват, целулита стои на върха на списъка с нежелани и неприятни изяви на тялото, като след него са петна от стрии, акне и отпуснатата кожа. В съответствие с това, има много ефективни и не толкова ефективни методи за грижа за целулита. Има тренировки, гелове, кремове, хапчета и дори машини, които са предназначени да изгорят тези гънки и сакове, които се намират около бедрата, ръцете и корема ви. Един от най-новите начини да се отървете от тях е микродермабразията. Но преди да отиде в спа центъра, първо прочетете повече за целулита и микродермабразията и как работи този метод.

Какво представлява целулита?

Мнозина биха се изненадали да узнаят, че целулитът не е дори медицински признат термин. Това е термин, който маркетинговите експерти и клиники са използвали, за да създадат реклама за своите услуги и продукти . Целулитът се използва, за да се обозначат онези напукани, изпъкнали и вълновидни на бедрата оформления, както и под ръцете ,разливайки се отстрани на дънките ви. Те не са смъртоносни, но със сигурност могат да убият сексуалната ви привлекателност, когато сте по бикини. Те са грозни кожни характеристики, които не изглеждат да се отстраняват, излющват или горят без значение какво правите. За разлика от това, което повечето продукти  искат да мислите, целулита не е изработен от мазнини, но е засегнат до известна степен от наличието на мазнини. С това се казва, без значение колко килограма успеете да свалите ,пак  няма да ви помогне да се отървете от тези неща, особено когато те вече са там. Ще се нуждаете от нещо малко по-специализирано, за да се справите с тези лоши момчета.

Въведете микродермабразио процедурата

В днешната епоха на грижа за лицето, микродермабразията понастоящем седи на върха на трона. Това е едно от най-търсените процедури от много хора и има много изненадващи резултати. Процесът е доста прост. Пациентите, които се подлагат на сесии за микродермабразио, се намират на върха на масата и чакат техния специалист да започне процедурата. Специалистът използва специално устройство, което е известно като "пръчка". Тази пръчка е с диамант или кристални материали, които извършват  магията си върху кожата. Когато процедурата започне, специалистът ще използва пръчката и ще я разтрие по повърхността на кожата ви, където диамантите или кристалите ще свършат работата си. Тези специализирани крайща на пръчката ще се вкопчат в порите и ще премахнат всичко, което ги блокира. Това може да означава всичко от мъртви клетки на кожата, мръсотия, масло и дори гной. Заедно с това копаене в кожата, тези пръчици също се инсталират с мини вакууми, които смучат всички отстранени отломки от повърхността на кожата. Това е един от най-ефикасните начини за изчистване на кожата и разкриване на по-младата и светлина. С цел по-нататъшно подобряване на лечението, процедурите за микродермабразио са придружени от специални гелове, които проникват в порите ви, след като пръчката е изкопала нежеланите елементи отвътре, хранейки кожата ви със здравословна доза от витамини и минерали, които ще помогнат за подмладяванто и.

Микродермабразио спрямо целулита

Целулитът се състои главно от объркани кожни клетки и слоеве, които са отговорили на заседналия начин на живот. Хората, които не упражняват краката и бедрата си завършват  с голямо напрежение върху тези области, което води до странно развитие на кожните им клетки. Това е причината, поради която се появяват онези емблематични грозни вълни.