Mоже ли да се постигне по-бърза загуба на мазнини с лазерна кавитация (лазерна неинвазивна липосукци)?

Mоже ли да се постигне по-бърза загуба на мазнини с лазерна кавитация (лазерна неинвазивна липосукци)?

2017-11-21

Кой може да се подложи на лазерна липосукция

Идеалният кандидат за отстраняване на мазнините чрез лазерна липосукция е някой, който вече води здравословен начин на живот и който няма твърде много мазнини в излишък, но е загрижен за проблемните си области, особено на бедрата, талията и бедрата. 

Тази процедура не е полезно за хора, които са с наднормено тегло или искат да загубят много тегло, но тя работи чудесно за променяне на отделните части на тялото след загуба на тегло или пластична хирургия. Също така клиентите трябва да имат достатъчно време в графика си, за да се ангажират с няколко сесии всяка седмица в продължение на няколко седмици. 

Anhelica препоръчва да няма повече от 72 часа между процедурите за най-добри резултати. Терапиите за отстраняване на мазнини чрез лазерна кавитация не се препоръчват за жени, които са бременни или се опитват да забременеят, или хора, които имат пейсмейкъри. Лазерът също така няма да се справи с никакви основни метаболитни, хормонални или други физически проблеми, които може да са причинили наддаването на тегло, така че първо трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Как работи Лазерната кавитация при отстраняване на мазнините

Лазерната липосукция предлага неинвазивно лечение на мазнините, насочено към мастните клетки, като същевременно щади други тъкани в тялото. Машината работи , като насочва лазери, специално проектирани да пробиват дупки в мастните клетки в долната част на тялото ви. Лазерите бавно пробиват клетките, така че те да се изпаряват. (Не се безпокойте, това е напълно безболезнено.) Тялото ви пази всички мастни клетки - нещо добро, тъй като отстраняването на мастните клетки може да има нежелани последици, като появата на мазнините  на други места, както се вижда от последните проучвания на липосукцията. След това мазнината се освобождава в междинната течност и се излива от лимфната система. Тъй като съхраняваме токсините си в нашата мазнина, лазерната липосукция също има почистващ ефект върху тялото.

Какво е усещането

Козметикът настройва оръжието, подобно на октопод, за да насочи лазерите към конкретните области на тялото, които се опитвате да свиете. И това е! Лежите там, докато лазерите извършват магията си по време на сесията, която трае между 20 и 40 минути. Няма болка, подуване или зачервяване. За разлика от по-инвазивните процедури за отстраняване на мазнините, можете веднага да се върнете на работа, да ходите на фитнес или каквато и да е друга активност от ежедневието ви. След това обаче може да почувствате нещо. Тъй като лазерът кара вашите мастни клетки да отделят съдържанието си в кръвта, може да се почувствате малко уморени, замаени или болни, особено ако не пиете достатъчно вода. "Водата е ключът към изчистването на мазнините и токсините от вашата система.

Има ли наистина ефект?

Изследванията върху използването на лазерни терапии за отслабване са относително редки и това, което съществува, често се финансира от самите лазерни компании, което може би ги прави пристрастни. Въпреки това, независимо проучване през 2016 г. с над 2 000 пациенти установи, че използването на лазерна кавитация намалява мазнините и увеличава производството на колаген, което прави кожата да изглежда по-строга и по-млада. Малко клинично изпитване на лазера Zerona, спонсорирано от производителя, установява, че пациентите са загубили средно един инч от талията и бедрата си и още два сантиметра от всеки крак.