Комбиниран пакет 1

Цена: 200.00 лв. - 160.00 лв.

Процедури в пакета

Ултразвуково почистване - Лице

Диамантено микродермабразио - Лице

LED фотоподмладяване - Подарък

Микронидлинг - Juvederm лице

УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Ултразвуковата шпатула, която се използва при тази процедура е изключително щадящ метод,при който с лекота се отстраняват повърхностни замърсявания, черни точки,пъпки,повърхностен рогов слой, които пречат на кожата да покаже своята красота и блясък

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО ЛИЦЕ 

Диамантено микродермабразио представлява повърхностен механичен пилинг с диамантени частици, неинвазивен и безболезнен метод без киселини и лазери. След процедурата клиента се възвръща напълно в ежедневието си. Чрез апликаторът с диамантен връх нежно се отстраняват мъртвите клетки,които пречат на епидермиса да получава нужното количество кислород,което да поддържа тургора на кожата в оптимално състояние.

МИКРОНИДЪЛИНГ JUVEDERM ЛИЦЕ

Микронидлинг представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти на вътре в дермалните слоеве.

Извършва се чрез пенетрация на микро игли,които позволяват на частиците на козметичните продукти да стигнат до горните слоеве на дермата, където да подобрят състоянието на кожата като активират производството на еластин и колаген.

Тя се явява безболезнената алтернатива на иглената (инжекционната) мезотерапия и е един от най- добрите методи в борбата против стареене.  Може да бъде наречена още Колаген индуцираща терапия.