Комбиниран пакет 9

Цена: 240.00 лв. - 129.00 лв.

Процедури в пакета

Липолазер - Една зона тяло

Криолиполиза - Една зона тяло

Липолазер 

Липолазерът използва лазерна енергия за безопасно (и безболезнено) проникване в кожата и се насочва към специфични мастни тъкани (клетки). Този процес води до появата на преходни пори между клетките, освобождаващи съдържанието на мастните клетки: вода, глицерол (триглицериди) и свободни мастни киселини в междуклетъчното пространство, като по този начин се свиват клетките и се намаляват обиколките в проблемните зони.

Криолиполиза

Криолиполизата е процес, с който се разрушават част от мастни клетки чрез замразяване. Това става посредством машина с апликатор, който чрез вакум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини. Вакумът блокира преминаването на кръв в засмуканата област. Апаратът охлажда подкожните мазнини до -8 градуса. Така от 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област биват разрушени. Голяма част от мастните

киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резорбират от черния дроб. Така видимо се намаляват мастните натрупвания в дадената област.