Комбиниран пакет 8

Цена: 2200.00 лв.

Процедури в пакета

Термаж (THERMAGE) - Цяло лице

HI-FU ULTHERAPY - Двойна брадичка и шия

Thermage FLX

Thermage FLX е най-бързият и удобен и безболезнен неоперативен лифтинг досега, осигуряващ най-добрите и предвидими резултати, изискващи само едно третиране Thermage FLX, подобно на своите предшественици, използва силата на неинвазивната радиочестотна енергия (RF), доставяйки я дълбоко в дермата, за да стегне и премоделира съществуващия колаген и да стимулира неколагенезата. Термаж като процедура представлява насочена монополярна радиовълна с определена честота и мощност, която прониква през епидермиса активирайки се в дълбоките слоеве на дермата. Вълните за част от секундата загряват колагена и съединителната тъкан до температура 65 градуса, което мощно активира имунната система и води до изработване на нов колаген и еластин и събужда най „мъртвите“ и дълбоки слоеве на дермата. Ефектът е моментален, видим и нараства с течение на няколко месеца, а резултатът може да се поддържа от пет до седем години Единствената неинвазивна процедура, която въздейства само от ЕДНА ПРОЦЕДУРА ГОДИШНО. Термаж се препоръчва на клиенти над 35г.

„Модерният нехирургичен лифтинг“

HI-FU-технологията е известна под името „ХАЙФУ“ от английското съкращение HIFU(High Intensity Focused Uitrasound),използваща микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице,шия,деколте и тяло.С помощта на „ХАЙФУ“,прецизно фокусирана фракционна ултразвокова енергия,прониква дълбоко в кожата без да нарушава нейният повърхностен слой,в резултат на което се постига стягане и уплътняване на кожата на лице,шия,деколте и тяло. За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестоти и IPL, които въздействат на

различните слоеве на кожата, „ХАЙФУ“ технологията достига много по дълбоко – до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и образно може да бъде сравнен с рамка, поддържаща меките тъкани на лицето. С течение на времето колагенът в SMAS слоя намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки. Ето защо, за да се получи ефективен лифтинг на кожата, трябва да се въздейства върху колагеновите влакна на ниво SMAS.