Комбиниран пакет 7

Цена: 470.00 лв. - 170.00 лв.

Процедури в пакета

LPG LIPO - Sculpt

Радиочестотен лифтинг - Лице шия деколте

Безиглена мезотерапия - Лице шия деколте

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ЦЯЛО ЛИЦЕ СРЕЩУ АКНЕ РАЗШИРЕНИ ПОРИ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА БРЪЧКИ И АНТИ- ЕЙДЖ

Това е процедура, при която върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби органични киселини, които оказват значително въздействие върху структурата и вида й. Целта е да се подобри както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве. Така вашата кожа става значително по-свежа, плътна, подмладена, с изграден релеф и намалени дефекти.

Чрез него е възможно да бъдат намалени фините линии и бръчки, размерите на порите и тъмните петна по кожата на лицето и ръцете, както и дълбочината на белезите след акне или шарка. Химическият пилинг често се прилага и с лечебна цел – за намаляване на възпалителните промени при акне или за редуциране на белезите, оставащи след преминаване на активната фаза на заболяването.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЛИЦЕ ШИЯ ДЕКОЛТЕ 

Модерен нехирургичен метод за подобряване структурата на кожата,използвайки се успешно както за лице така и за тяло. Попадайки в тялото радиочестотата загрява подкожните дермални слоеве до около 45 градуса,като стимулира фибробластите да произведат нов колаген и да се стегне вече отпусналия се,това подобрява овала и контура,фините линии и бръчици изчезват,кожата е видимо по млада и стегната.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ ШИЯ ДЕКОЛТЕ 

Кислородната мезотерапия се осъществява чрез струя пречистен кислород до 98%, в следствие на което количеството на кислородни молекули се повишава значително, което води до много бърз и мощен процес на регенарация и синтез на тъкани и клетки.

Кислородната струя извършва т.н. кислороден микро масаж, който стимулира кръвообращението и повишава способността за по добро абсорбиране на ампули и серуми. Кислородната струя изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства (кислородно впръскване).