Комбиниран пакет 6

Цена: 250.00 лв. - 150.00 лв.

Процедури в пакета

Химичен пилинг - PQ age Evolution - Цяло лице за лифтинг пигментни петна разширени пори

Безиглена мезотерапия - Лице шия деколте

HI-FU ULTHERAPY - Околоочен контур

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ЦЯЛО ЛИЦЕ СРЕЩУ АКНЕ РАЗШИРЕНИ ПОРИ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА БРЪЧКИ И АНТИ ЕЙДЖ 

Това е процедура, при която върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби органични киселини, които оказват значително въздействие върху структурата и вида й. Целта е да се подобри както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве. Така вашата кожа става значително по-свежа, плътна, подмладена, с изграден релеф и намалени дефекти.

Чрез него е възможно да бъдат намалени фините линии и бръчки, размерите на порите и тъмните петна по кожата на лицето и ръцете, както и дълбочината на белезите след акне или шарка.

Химическият пилинг често се прилага и с лечебна цел – за намаляване на възпалителните промени при акне или за редуциране на белезите, оставащи след преминаване на активната фаза на заболяването.

МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ ШИЯ ДЕКOЛТЕ- LЕD 

фотоподмладяваща червена светлина, която стимулира синтеза на колаген и еластин

Дълбок ултразвук, чрез който хранителните съставки достигат до по дълбоките слоеве на кожата

Електропореза – лек импулсен ток, който подобрява степента на абсорбиране и проникване на съставките от процедурата в тъканите и клетките

След тази терапия се връщате в нормалното си ежедневие и дори може да се възползвате от процедурата в обедната си почивка.

HI-FU/Високоинтензивен  Фокусиран Ултразвук

HI-FU технологията е известна под името „ХАЙФУ“ от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Uitrasound),използваща микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице, шия, деколте и тяло.С помощта на „ХАЙФУ“, прецизно фокусирана фракционна ултразвокова енергия, прониква дълбоко в кожата без да нарушава нейният повърхностен слой, в резултат на което се постига стягане и уплътняване на кожата на лице, шия, деколте и тяло.