Комбиниран пакет 6

Цена: 770.00 лв.

Процедури в пакета

Химичен пилинг - Цяло лице срещу акне и разширени пори

Безиглена мезотерапия - Лице шия деколте

Термаж (THERMAGE) - Околоочен контур

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ЦЯЛО ЛИЦЕ СРЕЩУ АКНЕ РАЗШИРЕНИ ПОРИ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА БРЪЧКИ И АНТИ ЕЙДЖ 

Това е процедура, при която върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби органични киселини, които оказват значително въздействие върху структурата и вида й. Целта е да се подобри както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве. Така вашата кожа става значително по-свежа, плътна, подмладена, с изграден релеф и намалени дефекти.

Чрез него е възможно да бъдат намалени фините линии и бръчки, размерите на порите и тъмните петна по кожата на лицето и ръцете, както и дълбочината на белезите след акне или шарка.

Химическият пилинг често се прилага и с лечебна цел – за намаляване на възпалителните промени при акне или за редуциране на белезите, оставащи след преминаване на активната фаза на заболяването.

МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ ШИЯ ДЕКOЛТЕ- LЕD 

фотоподмладяваща червена светлина, която стимулира синтеза на колаген и еластин

Дълбок ултразвук, чрез който хранителните съставки достигат до по дълбоките слоеве на кожата

Електропореза – лек импулсен ток, който подобрява степента на абсорбиране и проникване на съставките от процедурата в тъканите и клетките

След тази терапия се връщате в нормалното си ежедневие и дори може да се възползвате от процедурата в обедната си почивка.

ТЕРМАЖ ЗОНА ОКОЛООЧЕН КОНТУР Thermage FLX 

ТЕРМАЖ ЗОНА ОКОЛООЧЕН КОНТУР Thermage FLX  е най-бързият и удобен и безболезнен неоперативен лифтинг досега, осигуряващ най-добрите и предвидими резултати, изискващи само едно третиране Thermage FLX, подобно на своите предшественици, използва силата на неинвазивната радиочестотна енергия (RF), доставяйки я дълбоко в дермата, за да стегне и премоделира съществуващия колаген и да стимулира неколагенезата. Термаж като процедура представлява насочена монополярна радиовълна с определена честота и мощност, която прониква през епидермиса активирайки се в дълбоките слоеве на дермата. Вълните за част от секундата загряват колагена и съединителната тъкан до температура 65 градуса, което мощно активира имунната система и води до изработване на нов колаген и еластин и събужда най „мъртвите“ и дълбоки слоеве на дермата. Ефектът е моментален, видим и нараства с течение на няколко месеца, а резултатът може да се поддържа от пет до седем години Единствената неинвазивна процедура, която въздейства само от ЕДНА ПРОЦЕДУРА ГОДИШНО. Термаж се препоръчва на клиенти над 35г.