Комбиниран пакет 13

Цена: 1470.00 лв.

Процедури в пакета

Термаж (THERMAGE) - Лице

Микронидлинг - Лице

Кислородна мезотерапия Oxygen Jet Peel - Лице

Thermage FLX

Thermage FLX е най-бързият и удобен и безболезнен неоперативен лифтинг досега, осигуряващ най-добрите и предвидими резултати, изискващи само едно третиране Thermage FLX, подобно на своите предшественици, използва силата на неинвазивната радиочестотна енергия (RF), доставяйки я дълбоко в дермата, за да стегне и премоделира съществуващия колаген и да стимулира неколагенезата. Термаж като процедура представлява насочена монополярна радиовълна с определена честота и мощност, която прониква през епидермиса активирайки се в дълбоките слоеве на дермата. Вълните за част от секундата загряват колагена и съединителната тъкан до температура 65 градуса, което мощно активира имунната система и води до изработване на нов колаген и еластин и събужда най „мъртвите“ и дълбоки слоеве на дермата. Ефектът е моментален, видим и нараства с течение на няколко месеца, а резултатът може да се поддържа от пет до седем години Единствената неинвазивна процедура, която въздейства само от ЕДНА ПРОЦЕДУРА ГОДИШНО. Термаж се препоръчва на клиенти над 35г.

МИКРОНИДЪЛИНГ JUVEDERM 

Микронидлинг представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти на вътре в дермалните слоеве.

Извършва се чрез пенетрация на микро игли,които позволяват на частиците на козметичните продукти да стигнат до горните слоеве на дермата, където да подобрят състоянието на кожата като активират производството на еластин и колаген.

Тя се явява безболезнената алтернатива на иглената (инжекционната) мезотерапия и е един от най- добрите методи в борбата против стареене. Може да бъде наречена още Колаген индуцираща терапия.

МЕЗОТЕРАПИЯ LЕD 

Фотоподмладяваща червена светлина, която стимулира синтеза на колаген и еластин

Дълбок ултразвук, чрез който хранителните съставки достигат до по дълбоките слоеве на кожата

Електропореза – лек импулсен ток, който подобрява степента на абсорбиране и проникване на съставките от процедурата в тъканите и клетките

След тази терапия се връщате в нормалното си ежедневие и дори може да се възползвате от процедурата в обедната си почивка.