Комбиниран пакет 12

Цена: 540.00 лв. - 324.00 лв.

Процедури в пакета

Диамантено микродермабразио - Лице, шия, деколте

Микронидлинг - Лице, шия, деколте

Кислородна мезотерапия Oxygen Jet Peel - OXYGEN JET PEEL - Лице, шия, деколте

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Диамантено микродермабразио представлява повърхностен механичен пилинг с диамантени частици, неинвазивен и безболезнен метод без киселини и лазери. След процедурата клиента се възвръща напълно в ежедневието си. Чрез апликаторът с диамантен връх нежно се отстраняват мъртвите клетки,които пречат на епидермиса да получава нужното количество кислород,което да поддържа тургора на кожата в оптимално състояние.Тъй като на всеки 28 дни кожата сменя повърхностният си слой и новите клетки избутват старите и мъртви клетки на повърхността, като при определени обстоятелства този процес се забавя – порите се запушват, образува се неравна текстура на епидермиса, загрубявеане на определени участъци и така с годините регенерацията на кожата се забавя,тя застарява и изгубва своя блясък и жизненост.

Необходими процедури между 4-6 на брой, които могат да бъдат разпределени по една седмично или по една месечно в зависимост от проблема, който се третира.

МИКРОНИДЛИНГ 

Представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти навътре в дермалните слоеве.

Извършва се чрез пенетрация на микро игли, които позволяват на частиците на козметичните продукти да стигнат до горните слоеве на дермата, където да подобрят състоянието на кожата като активират производството на еластин и колаген.

Тя се явява безболезнената алтернатива на иглената (инжекционната) мезотерапия и е един от най- добрите методи в борбата против стареене. Може да бъде наречена още Колаген индуцираща терапия.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Кислородната мезотерапия се осъществява чрез струя пречистен кислород до 98%, в следствие на което количеството на кислородни молекули се повишава значително, което води до много бърз и мощен процес на регенарация и синтез на тъкани и клетки.

Кислородната струя извършва т.н. кислороден микро масаж, който стимулира кръвообращението и повишава способността за по добро абсорбиране на ампули и серуми. Кислородната струя изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства (кислородно впръскване).